فراخوان مسابقه‌ی طراحی و نقاشی دیجیتال

مسابقه‌ی طراحی و نقاشی دیجیتال

از واقعیت #فراتربرو

سامسونگ از ایرانی‌های خلاق دعوت می‌کند تا در مسابقه‌ی بزرگ طراحی و نقاشی دیجیتال #فراتربرو شرکت کنند. این مسابقه دو مرحله‌ دارد. طرح‌ها‌ی برگزیده‌ی این رقابت در طرح بیلبوردهای شهری با عنوان هنرمند استفاده خواهد شد.

شرکت‌کنندگان باید با گرفتن یک عکس از شهر یا زندگی روزمره‌‌ی خود و نقاشی یا طراحی کردن (با ماهیت دیجیتال) بر روی عکس از واقعیت تصویر فراتر رفته و رویا، آرزو یا ایده‌آل‌های خود را به تصویر بکشند.

ساز و کار مسابقه
مسابقه در دو مرحله‌ی اصلی و یک مرحله‌ی فرعی برگزار می‌شود :
مرحله اصلی :
مرحله‌ی فراخوان و انتخاب ۲۰ برگزیده از بین آثار ارسالی به وبسایت
و مرحله‌ی اجرای دوباره‌ی آثار به وسیله‌‌ی Galaxy Note8 در روز مراسم تعیین شده که متعاقبا اعلام می گردد توسط ۲۰ برگزیده‌ی مرحله‌ی اول و انتخاب ۳ برگزیده‌ی اصلی

مرحله‌ی فرعی؛ رای مردمی ( مسابقه‌ی اینستاگرامی):
شرکت کنندگان می‌توانند پس از ثبت نام و ارسال فایل، اثر خود را بر روی صفحه‌ی اینستاگرام شخصی خود با هشتگ #فراتربرو به اشتراک گذارند. آثار به اشتراک گذاشته شده با این هشتگ پس از انتخاب اولیه در وبسایت مسابقه به نمایش گذاشته می‌شود و بازدیدکنندگان به هر اثر رای می‌دهند. در پایان مسابقه اثری که رای بیشتری در وبسایت بیاورد برنده‌ی یک دستگاه گوشی Galaxy Note8 می‌شود. حضور در این قسمت مسابقه برای تمامی شرکت‌کنندگان آزاد است و برنده‌های این بخش جدا از برندگان مسابقه‌ی اصلی اعلام می‌گردند. آثار شرکت‌ داده شده در این بخش می‌تواند با اثر ثبت شده در وبسایت یکی باشد.

انتخاب برگزیده ها و جوایز مسابقه

هیات داوران از بین تمامی شرکت کنندگان بیست اثر را انتخاب می کنند. برگزیده ها به نشستی یک روزه دعوت خواهند شد؛ در آن جا آثار ارسالی خود را مجددا و این بار توسط Note8 طراحی خواهند کرد؛ (آموزش های مرتبط پیش از روز برگزاری از طرف سامسونگ ارایه خواهد شد). از بین آثار اجرا شده در مراسم داوری مجددی برای انتخاب سه اثر برتر صورت خواهد گرفت.

جوایز ارزنده نفرات برتر به شرح زیر است :

  • نفر اول : سفر به پاریس
  • نفر دوم : سفر به چین
  • نفر سوم : سفر به روسیه

از باقی آثار (۱۷ اثر برتر) با اهدای جوایز نفیس تقدیر به عمل خواهد آمد.

برای شرکت در مسابقه کلیک کنید

هیات داوران

 هیات داوران

استاد بزرگمهر حسین پور

از سال ۱۳۶۹ به عنوان کارتونیست و کاریکاتوریست در نشریات گوناگون کشور به کارپرداخته است و در سال ۱۳۷۵ نیز بهترین کاریکاتوریست سال مطبوعات شناخته شد. وی مدیریت بخش هنری نشریات زیادی را بر عهده داشته و به مدت ۴ سال سردبیر هفته نامه چلچراغ بوده

 

استاد کامبیز درم بخش

درم بخش از ۱۴ سالگی همکاری خود را با نشریات ایرانی از جمله توفیق شروع کرد و با دیگر مطبوعات ایرانی و خارجی همچون نیویورک تایمز، اشپیگل، نبل اشپالتر و… کارش را ادامه داد. در مجموع بیش از ۶۰ سال با مطبوعات صاحب نام ایران و جهان همکاری مستمر داشته و مدّتی نیز در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، هنر کاریکاتور را تدریس کرده‌است.

 

استاد سیف الله صمدیان

سیف الله صمدیان، عکاس، فیلمساز و فیلمبردار مطرح ایرانی است. ایشان عضو شورای سیاست گذاری گروه سینمای “هنر و تجربه”، عضو هیئت موسس و رئیس انجمن عکاسان ایران و بنیانگذار و دبیر جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر از سال ۱۳۸۳ می باشد.

 

استاد علی اکبر صادقی

جایزه اول تصویرگران کتاب آسیا در سال ۱۹۷۸ برای کتاب «عبادتی چون تفکر نیست»، جایزه اول جشنواره لایپزیک در سال ۱۹۸۰ به عنوان زیباترین کتاب پیروزی و جایزه اول گرافیک برای بهترین تصویر گری کتاب سال تهران در سال ۱۳۶۸ از جمله جوایزی است که صادقی دریافت کرده است.

پاریس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید